Relocation szabályzatírás workshop

1 NAPOS KÉPZÉS I online

9:00 – 16:00 (1 óra ebédszünet)

71 390 Ft+ ÁFA / fő

 10 fő max. létszám

 

Szeretnéd, ha cégednél a külföldiek beléptetésére egy jól működő, profi és átgondolt rendszer működne?

Ha már van szabályzatotok, de nem hatékony- megmutatjuk, hogyan teheted hatékonnyá.

Ha még nincs szabályzatotoksegítünk átgondolni és megmutatjuk, hogyan érdemes megírni. Sőt, azért, hogy a szabályzat ne csak a fiókban porosodjon, konkrét tippeket is adunk a bevezetésére, kommunikálására és a gyakorlati használatára is.

Amit megtanulhatsz:

  • mi kerüljön bele a relocation szabályzatba
  • megismered, hogy mik az ideérkező külföldi kollegák áttelepüléssel járó jogai és kötelességei
  • tudni fogod, hogyan kezeld a „kivételeket”
  • tudni fogod, hogyan ismerd fel a visszaélésre utaló jeleket
  • konkrét gyakorlati példákat mutatunk arra, hogy egy jól megírt szabályzat hogyan tudja racionalizálni a relocation költségeket
  • konkrét javaslatot adunk, hogyan kommunikáld és hogyan érd el, hogy a szabályzatot betartsák

Kinek ajánljuk:

Azoknak a cégeknek, ahol:

  • még nincs relocation szabályzat,
  • globális relocation szabályzat van, de nincs összehangolva a helyi jogszabályokkal, folyamatokkal
  • van szabályzat, de valamiért nem működik hatékonyan

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 71 390 Ft+Áfa/ fő vállalati HR szakemberek számára
Relocation szolgáltatással, szervezetfejlesztéssel, expatok bérszámfejtésével foglalkozó vállalkozók és tanácsadók és egyéb tanácsadók számára 142 900 Ft+áfa.

Jelentkezés

Kérjük töltsd ki online jelentkezési lapunkat. Ezt követően kiállítjuk a számlát és szeretettel várunk a képzésen.

JELENTKEZÉS

Általános fizetési, lemondási feltételek, adatkezelés:
A programon személyesen lehet részt venni A részvételi díjat megfizetni lehet készpénzzel vagy átutalással, számla ellenében, 8 napos fizetési határidővel. A kiválasztott képzésre jelentkezésedet elektronikusan visszaigazoljuk. A visszaigazolásunk megküldése azt jelenti, hogy a képzésre jelentkezésedet regisztráltuk és te a jelentkezési űrlap beküldésével tudomásul vetted az általános fizetési és lemondási feltételeket, valamint hozzájárultál a megadott adataid kezeléséhez. A visszaigazolásunkkal a számlázási adatokban megadott személlyel vagy céggel szerződés jön létre. A számlázási adatok közlésével elismered, hogy jogosult vagy a számla kötelezettjének (a vevőnek) a nevében szerződést kötni. Így különösen: engedélyt kaptál a kötelezettől a képzésen való részvételre vagy jogosult voltál magad kötelezettséget vállalni. A szerződés tartalma az a szolgáltatás, amelyet a Relocation Academy-t üzemeltető Expat-Center Kft. (1113 Budapest, Karolina út 63., adósz.:13827953-2-43) nyújt az adott képzés www.relocationacademy.hu weboldalon található leírásának megfelelően. A visszaigazolással létrejött szerződés teljesítését, azaz a számlában feltüntetett összeg határidőre történő megfizetését a számlában feltüntetett vevő vállalja, akkor is, ha a jelentkezést határidőn túl mondja le.

Lemondás:
A kiválasztott képzésre való jelentkezésedet legkésőbb a kiválasztott képzés időpontja előtt 3 héttel módosíthatod, a részvételedet törölheted az info@relocationacademy.hu címre küldött emaillel. A határidőn túli lemondást sajnos nem tudjuk figyelembe venni, az árat nem térítjük vissza. Viszont lehetőség van arra, hogy a befizetett díj ellenében a következő képzésen részt vegyél.

A képzés oktatóiról ITT tájékozódhat
Képzéssel kapcsolatos kérdéseit szeretettel várja a képzés vezetője e-mailben: info@relocationacademy.hu