Minden olyan hasznos segítséget, tippet, trükköt megkaphatsz a témában, amelyre az ügyintézéshez, vagy a külföldiekkel kapcsolatos teendők felügyeléshez szükséged van. Sőt, a napi szinten gyakorlatban előforduló problémáidra (beléptetés, beillesztés, kulturális különbségek) azonnal használható megoldásokat kapsz.

A képzés során fejlesztjük a munkád eredményes ellátásához szükséges kompetenciákat, ami által még hatékonyabb és sikeresebb lehetsz, mindezt olyan biztonságos környezetben, ahol nincsenek „buta kérdések”, csak kérdések és válaszok vannak.

Egyedülálló gyakorlati lehetőség, a legjobb vállalatoknál!

A képzésen részt vevőknek lehetősége van gyakornokként élesben is belekóstolni a relocation szakmába szerződött partnereinknél, akár szolgáltatói, akár vállalati oldalon. Valós helyzetekben, ugyanakkor a szupervízorunk támogatását élvezve kipróbálhatod milyen a relocation szakemberek mindennapja, milyen problémákat kell megoldani. A gyakorlati lehetőség során a képzésen tanult ismereteket működő modellekké, megoldásokká fogod alakítani és a szakma több területébe is betekintést nyerhetsz. A feladatok teljesítésén és a kihívások leküzdésén keresztül pedig olyan tapasztalatra tehetsz szert, ami máshol csak hosszú évek megfeszített munkája árán ragadna rád.

A gyakornoki programra jelentkezni az oktatónkkal való előzetes egyeztetést követően, a képzés utolsó napjáig, írásban van lehetőség.

Jelentkezés