Hiába van diplomád, ha nincs szakmád..

A Relocation academy képzés egy olyan egyedülálló szakmát ad a kezedbe, amire nagy a kereslet, ugyanakkor jelenleg  a képzés hiányzik Magyarországon. Ennek a folyamatosan növekvő iparágnak a szakembereként színes, sokrétű, élvezhető munkára lesz lehetőséged!

Hiába van szakmád, ha nincs alkalmazásképes tudásod!

Minden oktatásnak csak akkor van eredménye, ha azt a tevékenység során fel is tudod használni, alkalmazni tudod. A képzésünk éppen ezért gyakorlat orientált, sőt, ha jól teljesítesz, akár gyakorlati lehetőséget is kaphatsz a legjobb hazai relocation cégek egyikénél.

Egyedülálló gyakorlati lehetőség, a legjobb vállalatoknál!

A képzésen részt vevőknek lehetősége van gyakornokként élesben is belekóstolni a relocation szakmába szerződött partnereinknél, akár szolgáltatói, akár vállalati oldalon. Valós helyzetekben, ugyanakkor a szupervízorunk támogatását élvezve kipróbálhatod milyen a relocation szakemberek mindennapja, milyen problémákat kell megoldani. A gyakorlati lehetőség során a képzésen tanult ismereteket működő modellekké, megoldásokká fogod alakítani és a szakma több területébe is betekintést nyerhetsz. A feladatok teljesítésén és a kihívások leküzdésén keresztül pedig olyan tapasztalatra tehetsz szert, ami máshol csak hosszú évek megfeszített munkája árán ragadna rád.

A gyakornoki programra jelentkezni az oktatónkkal való előzetes egyeztetést követően, a képzés utolsó napjáig, írásban van lehetőség.

Jelentkezés