Expatok a vállalatnál
Engedélyek-TB/Adó-Beillesztés

3 NAPOS KÉPZÉS I online

9:00 – 16:00 (1 óra ebédszünet)

215 000 Ft+ ÁFA / fő

 10 fő max. létszám

 

Gondolkodásmód, tudásanyag, gyakorlati esetek

Átfogó képzés a külföldi munkavállalók ügyintézéseiről, TB és adófizetési kötelezettségekről és a hatékony beillesztésükről- Minden HR-esnek ajánlott!

Ha az ügyintézéseken, beléptetésen kívül szeretnéd átlátni a TB és adó vonatkozásokat is, ha tudni szeretnéd milyen eszközökkel és hogyan tudod beilleszteni és megtartani a külföldi munkavállalóidat, valamint HR-esként a maximumot szeretnéd kihozni egy-egy relokációból, itt a helyed!

Amit elsajátíthatsz a képzésen:

 • Mit kell tudnom az engedély ügyintézések menetéről?
 • Mik a hivatalok szempontjai egy-egy kérelem elbírálásánál?
 • Mik a legfrissebb jogszabályok a külföldi munkatársakra vonatkozóan?
 • Van- e teendőm, ha EU állampolgár érkezik a vállalathoz?
 • Milyen buktatói vannak a külföldi kollegák ügyintézéseinek?
 • Miért és milyen bírságokra lehet számítani mulasztás esetén?
 • Mi lehet a reális belépési dátuma egy külföldi munkavállalónak?
 • Milyen TB és adófizetési kötelezettségek merülnek fel?
 • Milyen eszközökkel tudom az expatot beilleszteni az új környezetébe gyorsan és költséghatékonyan?
 • Expat életciklus menedzsment
 • A relocation folyamatok működése a gyakorlatban
 • Multikulturális csapat menedzselése
 • Konfliktuskezelés tipikus munkahelyi szituációkban

Mennyibe kerül?

A tanfolyam 215 000 Ft+Áfa/ fő vállalati HR szakemberek számára.
Relocation szolgáltatással, szervezetfejlesztéssel, expatok bérszámfejtésével foglalkozó vállalkozók és tanácsadók és egyéb tanácsadók számára 430 000 Ft+áfa.

Jelentkezés

Kérjük töltsd ki online jelentkezési lapunkat. Ezt követően kiállítjuk a számlát és szeretettel várunk a képzésen.

JELENTKEZÉS

Általános fizetési, lemondási feltételek, adatkezelés
A programon személyesen lehet részt venni. A részvételi díjat megfizetni lehet készpénzzel vagy átutalással, számla ellenében, 8 napos fizetési határidővel. A kiválasztott képzésre jelentkezésedet elektronikusan visszaigazoljuk. A visszaigazolásunk megküldése azt jelenti, hogy a képzésre jelentkezésedet regisztráltuk és te a jelentkezési űrlap beküldésével tudomásul vetted az általános fizetési és lemondási feltételeket, valamint hozzájárultál a megadott adataid kezeléséhez. A visszaigazolásunkkal a számlázási adatokban megadott személlyel vagy céggel szerződés jön létre. A számlázási adatok közlésével elismered, hogy jogosult vagy a számla kötelezettjének (a vevőnek) a nevében szerződést kötni. Így különösen: engedélyt kaptál a kötelezettől a képzésen való részvételre vagy jogosult voltál magad kötelezettséget vállalni. A szerződés tartalma az a szolgáltatás, amelyet a Relocation Academy-t üzemeltető Expat-Center Kft. (1113 Budapest, Karolina út 63., adósz.:13827953-2-43) nyújt az adott képzés www.relocationacademy.hu weboldalon található leírásának megfelelően. A visszaigazolással létrejött szerződés teljesítését, azaz a számlában feltüntetett összeg határidőre történő megfizetését a számlában feltüntetett vevő vállalja, akkor is, ha a jelentkezést határidőn túl mondja le.

Lemondás:
A kiválasztott képzésre való jelentkezésedet legkésőbb a kiválasztott képzés időpontja előtt 3 héttel módosíthatod, a részvételedet törölheted az info@relocationacademy.hu címre küldött emaillel. A határidőn túli lemondást sajnos nem tudjuk figyelembe venni, az árat nem térítjük vissza. Viszont lehetőség van arra, hogy a befizetett díj ellenében a következő képzésen részt vegyél.

A képzés oktatóiról ITT tájékozódhat
Képzéssel kapcsolatos kérdéseit szeretettel várja a képzés vezetője e-mailben: info@relocationacademy.hu